media

10 страхотни ползи от аква спининга

Аква спинингът представлява физическо упражнение на водна основа, при което се използва подводно колело за раздвижване на цялото тяло. 

Прочети още
media

Какво е UV дезинфекция и как работи?

UV системите осъществяват нехимичен процес, при който се използват противобактериални, ултравиолетови лъчи за дезинфекция на вода, въздух и повърхности.

Прочети още
media

Дезинфекция на водата с озон

За да разберете с какво дезинфекцията на вода с озон е по-добра от тази с традиционните препарати е важно знаете какво представлява той и откъде идва.

Прочети още
media

Обща минерализация на водата (TDS) и защо е толкова важна?

TDS (Total Dissolved Solids) е показател за общото количество твърди вещества, разтворени във водата на басейна. В тази статия ще разберем защо е толкова важен, как да го измерваме и контролираме.

Прочети още
media

Често задавани въпроси за хидромасажната вана

Тук ще отговорим на най-често задаваните въпроси относно почистването и поддръжката на хидромасажната вана.

Прочети още
media

Почистване на хидромасажната вана

Редовното почистване на хидромасажната вана може и да изглежда досадно, но, всъщност, ще промени в положителна насока не само удоволствието от използването й, а и технологичният й живот. 

Прочети още
media

Хибридната сауна и ползите за здравето

Сауните се използват от хилядолетия заради невероятните ползи, които носят на здравето и духа. А хибридната сауна е модерна версия на древната традиция.

Прочети още
media

Профилактика на печката за сауна

Печката е "сърцето" на сауната и, може би, най-важният елемент, когато става въпрос за поддръжка и почистване.


Прочети още
media

Осветление за басейн

Осветлението ви дава възможност да използвате вашия басейн както през деня, така и през нощта, да организирате страхотно градинско парти и да превърнете обикновения двор в магическо място.

Прочети още
media

Инфрачервените сауни и ползите за здравето

За разлика от традиционните сауни, инфрачервените използват инфрачервени лампи и електромагнитна "магия", за да генерират топлина. Основната разлика между двата вида е температурата, която генерират, и начина, по който топлината достига до тялото.

Прочети още